En kaprisli yıldızlar

Güncelleme Tarihi:

En kaprisli yıldızlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 1997 00:00

Çabuk gelen şöhret, kazanılan bol para, insanları kaprisli, saygısız ve bencil yapıyor. Bunun en güzel kanıtı ise, dünyaca ünlü yıldızlar. Yapılan bir araştırmaya göre sinema yıldızları arasında ‘‘en kaprislileri’’ Amerikalı sanatçılar arasından çıkıyor. Amerikan Variety Dergisi, Hollywoodlu yapımcıların Amerikalı starların inanılmaz kaprislerine boyun eğmek zorunda kaldıklarını, ama ‘‘Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez’’ misali, para için her şeye katlandıklarını öne sürdü. Dergi, yıldız kaprislerinin filmin maliyetinde, 1 ya da 2 milyon dolarlık artışa yol açtığını da belirtti.
Haberin Devamı

Carrey'in iguanası

Dünyanın en komik yıldızlarından kabul edilen Jim Carrey'in kaprisleri de çekilir türden değil. Carrey, ‘‘Ace Ventura 2’’ filminin setinde kendisi için özel bir aşçı istemekle kalmadı, yanından ayırmadığı iguanası için de özel bir aşçı istedi.

Şımarık Demi Moore

Variety'nin iddiasına göre, şımarık yıldızların başında Demi Moore geliyor. Moore, saçlarını yıkamak için Fransız Evian içme suyu bulunmadığı takdirde, sette kıyameti koparıyor.

Brynner'ın şarabı

Variety Dergisi'ne göre, eski oyuncular yenileri kadar şımarık değil. Örneğin Yul Brynner, sette en fazla ‘‘kaliteli şarap‘‘ bulundurulmasını istiyordu.

Travolta'nın aşçısı

Aşçısı olmadan bir adım atmayan diğer bir oyuncu, John Travolta. Geçen yıl Roman Polanski yönetiminde Paris'te film çevirmekte olan Travolta, kendisi, aşçısı, masörü ve özel korumalarının bulunduğu 10 yardımcısı için özel bir daire tutulmasını talep etti.

Sellers'in perceresi

Sinemanın ‘‘Pembe Panteri’’n'in kaprisi de ilginç. Sellers, yapımcılardan kalacakları otel odalarının kuzeye bakmasını istiyordu.

En kaprissiz Jack Lemmon

Variety'ye göre en kaprissiz sinema yıldızı Jack Lemmon. Sinemanın bu efsane oyuncusunun setteki tek isteği, sabahları New York Times Gazetesi ile çarşaflarının her gün değiştirilmesi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!