En iyi Julia giyiniyor

Güncelleme Tarihi:

En iyi Julia giyiniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2002 01:58

People Dergisi, 2002'nin ‘‘en iyi ve en kötü giyinen’’ ünlülerini son sayısında ilan etti. Oscar ödüllü sinema sanatçıları Julia Roberts ve Halle Berry, Hollywood'un en şık kadınları seçildi. En kötü giyinenler ise Pamela Anderson ile sevgilisi Kid Rock ve Macy Gray olarak sıralandı.

Her yıl geleneksel olarak yılın en iyi ve en kötü giyinen ünlülerini belirleyen People Dergisi, ‘‘Başdöndürücü kıyafet, sadece bir başlangıçtır’’ diye yazdı. Dergi, kusursuz makyaj, parıldayan mücevherler, müthiş saçlar, mükemmel ayakkabılar ve çantanın da en şık olmak için olmazsa olmaz ayrıntılar olduğuna işaret etti.

BALO DİLBERLERİ

Dergi, Julia Roberts ve Hall Berry'nin yanı sıra 2002'de modayı izleyen ve yakıştıran 18 ‘‘balo dilberi’’ni de seçti. Bu listede Kate Beckinsale, ‘‘Almost Famous’’in yıldızı Kate Hudson, ‘‘Moulin Rouge’’un starı Nicole Kidman, Altın Küre'ye iki kez aday gösterilen Reese Witherspoon, Debra Messing, Calista Flockhart, Keri Russell gibi TV yıldızları da yer aldı.

GİYECEK FAKİRLERİ

‘‘En Kötü Giyinenler’’de bir numara, ‘‘Sahil Güvenlik’’ dizisinin starı Pamela Anderson'du. Anderson'u erkek arkadaşı Kid Rock ile gösteren fotoğrafın altında ‘‘Kış hızla yaklaşıyor ve bu yıldızların giyecek hiçbir şeyi yok. Biri yardım etsin! Kışa çıplak girmelerine izin vermeyin’’ yazısı dikkat çekti.

KORKUNÇLAR LİSTESİ

‘‘Tepeden Tırnağa Korkunçlar’’ bölümünde ilk göze çarpan, blucinli süpermodel Heidi Klum ve kaplan desenli kıyafetiyle şarkıcı Macy Gray'di. ‘‘Saç Modeliyle Kaybedenler’’ listesinde 7 kadının yanı sıra ünlü aktör Liam Neeson da yer aldı. Bu bölümde eski Başkan Clinton'ın kızı Chelsea'nın dalgalı saçlarından vazgeçip, düz saçlarıyla tam şok yarattığı yorumu yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!