En güzel göğüslü kadına ihanet!

Güncelleme Tarihi:

En güzel göğüslü kadına ihanet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2010 11:39

The Sun gazetesinin oylamasından göğüs farkıyla öne geçen Cherly Cole, kocasının ihanetiyle sarsıldı!

Haberin Devamı

Cherly Cole'dan en seksi kareler / Foto Galeri

İşte dünyanın en güzel göğüslü kadınları / Foto-Haber

Ünlülerin olay yaratan ilginç itirafları / Foto Galeri

İngiliz The Sun gazetesinin okurları ile yaptığı ankete göre, dünya üzerindeki en güzel göğüsler İngiliz şarkıcı, dansçı ve moda tasarımcısı Cherly Cole'a ait. Onu şarkıcı Katy Perry ve model Kelly Brooke, ardından da Dannii Minogue takip ediyor. Ankette en kötü göğüsler Jordon lakaplı Katie Price'ınkiler olduğu belirlenirken, gazete şu yorumda bulundu: "Erkekler küçük, doğal ve diri göğüsleri estetikli göğüslere tercih ediyor."

KOCASI SEKS SKANDALINA KARIŞTI!

Cherly Cole, dünyanın en güzel göğüslü kadını unvanını aldı almasına ama güzel yıldız dün ortaya çıkan bir skandalla sarsıldı. Chelsea'nın yıldız oyuncusu Ashley Cole ile evli olan şarkıcı, eşinin bir seks skandalına karıştığını öğrendi.

Haberin Devamı

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI ELDEN ELE DOLAŞIYOR

İngiltere'nin en zengin futbolcuları arasında adı geçen Ashley Cole, 28 yaşındaki seksi model Sonia Wild'a çıplak fotoğraflarını cep telefonuyla yolladı. Cole'un bu mesajını Sonia Wild ise, önce şehvetli sözlerle dolu birkaç mesaj ve ardından kendi çıplak fotoğraflarıyla cevapladı.

"O POZLARIMI SİLMİŞTİM"

29 yaşındaki futbolcu, çıplak fotoğraflarının Wild'a nasıl gittiğini bilmediğini, daha önce çektiği bu pozları telefonunun hafızasından sildiğini sandığını söyledi. Yıldız futbolcu telefonunu bir ara yakın arkadaşı Jay Wynters'e verdiğini ve kesin olmamakla birlikte Wynters'in bu fotoğrafları bir başkasına yollamış olabileceği ihtimali üzerinde durduğunu sözlerine ekledi.

Yaşananlar üzerine basına ardı ardına açıklamalar yapan Cole'un durumu güzel karısına nasıl açıklayacağı ise merak konusu...

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!