En güzel benim tartışması

Güncelleme Tarihi:

En güzel benim tartışması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 12:25

Hülya Avşar ile Banu Alkan arasında 'Türkiye'nin en güzel kadını benim' tartışması yaşandı.

Haberin Devamı

Hülya Avşar fotoğrafları

Avşar'ın programına konuk olan Banu Alkan, vücudunda en beğendiği yerin göğüsleri olduğunu ve birlikte olduğu kişilerin dokunmasına pek izin vermediğini ifade etti. "Ben kendimi kullandırtmam" diyerek oldukça iddialı konuşan Banu Alkan, '90-60-90' ölçülerinde olduğu şeklindeki ifadelerini ise filmlerindeki görüntülerine bakarak söylediğini anlattı.

İkili arasında en dikkat çekici konuşma ise 'Türkiye'nin en güzel kadını benim' tartışması oldu. Hülya Avşar, Türkiye'nin en güzel kadınının kendisi olduğunu belirtip "En güzel ben değil miyim?" diye sordu ve "Banu Alkan'dan sonra evet" yanıtını aldı. İkili arasındaki 'Ben senden güzelim' tartışması uzunca bir süre devam etti.

İkili arasındaki güzellik atışmasında Avşar pes etti ama programı kapatırken yine aynı iddiasını tekrarladı. İşte Avşar ve Alkan arasında yaşanan atışmadan bazı diyaloglar:

Haberin Devamı

Banu Alkan: Banu Alkan'dan asla güzel değilsin.

Hülya Avşar:Ama bunu kabul edemeyeceğim.

Banu Alkan:Ben de edemeyeceğim çünkü Türk halkı bunu zaten değerlendirdi. Buna inan.

Hülya Avşar: Ne dediler?

Banu Alkan: Herkes ne dedi, ne dedi diye bir şey var mı? Filmler gişe rekorları kırdı. 10 senedir reyting kraliçesiyim, her çıktığım programda. Bunlar olmazsa olmaz. Aptal da olsam güzelliğe duruyorlar demek ki, hani neden duruyorlar diyorsun ya...

Hülya Avşar: Güzelliğinizi kabul ediyorum.

Banu Alkan: Ben de seninkini ediyorum. Ama benden güzel olduğunu kabul etmiyorum.

Hülya Avşar: Peki onu da kabul ediyorum, siz benden daha güzelsiniz gerçekten.

Banu Alkan: 'Ben de kabul ediyorum', diyecek kadar akıllıyım ama yıllardır bunu söylediğin için ve de diğer starları hep unuttuğun için, bir Türkan Şoray'ı unuttuğun için, bir Banu Alkan'ı unuttuğun için sana cevap verdim.

Hülya Avşar: Kıskandım belki ne bileyim...

...

Programın sonlarında ise ikili arasında 'en güzel kim' atışması tekrar yaşandı ve Avşar kızı bu sefer son noktayı "Ama yine en güzel benim" diyerek koydu. Banu Alkan ise, en güzelin kim olduğunu halka sormayı önerdi.(televizyongazetesi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!