29 Ekim mesajlarında en güzel seçenekler | 2018 Cumhuriyet Bayramı

Güncelleme Tarihi:

29 Ekim mesajlarında en güzel seçenekler | 2018 Cumhuriyet Bayramı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 22:59

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sosyal medyada yapacakları paylaşımlarla kutlamak isteyen çok sayıda vatandaş, Cumhuriyetin 95. yılına özel 29 Ekim mesajlarını araştırıyor. Bu özel günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz en akılda kalıcı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajlarını sizler için derledik. İşte, 29 Ekim mesajlarında en akılda kalıcı seçenekler...

Haberin Devamı

Fener alayı ve başka birçok etkinliklerle kutlanacak Cumhuriyet Bayramı, sosyal medyada da unutulmadı. Dijitalleşmenin etkisiyle Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sosyal mecralarda da en özel şekilde kutlanmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarında kullanmak üzere en güzel ve coşkulu 29 Ekim mesajlarını araştıran vatandaşlar, en güzel 29 Ekim mesajlarını bulmak istiyor. İşte, 95. yılında en güzel Cumhuriyet bayramı mesajları...

Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Cumhuriyet Bayramı güne coşku ve mutlulukla uyanmak demektir. Canım ülkem ve milletime nice mutlu, barış dolu, bütünlük içinde 29 Ekimler…

Haberin Devamı

Yirmi dokuz Ekimi Karşılarız neşeyle çünkü bu günde erdik büyük cumhuriyete. Cumhuriyet bayramınız kutlu ve şanlı olsun.

Ben bir Cumhuriyet çocuğuyum İyi bayramlar…

Cumhuriyet; Fikren, İlmen Ve Bedenen Kuvvetli Ve Yüksek Karakterli Koruyucular İster. Bu Duygularla Cumhuriyetinizi Tebrik Ediyorum..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun. Nice bayramlara. Cumhuriyet çok güzel , gelsene.

Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Canımızı düşünmeden vereceğimiz vatanımıza armağan edilen Cumhuriyetimizin varlığı kutlu olsun. Atam ruhun şad olsun…

Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle temelini belirlediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıl dönümü kutlu olsun.

Haberin Devamı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyor, Tüm milletimizin cumhuriyet bayramını gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet'imizi kuran ve bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,bütün şehit ve gazilerimize Cenabı Hakk'tan sonsuz rahmet diliyor, Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 95.yıl dönümünü ilk günkü gurur ve heyecanla kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutluyor, büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları ile canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Haberin Devamı

Cumhuriyetimizin 95. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan savunmasında canını feda eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 95. kuruluş yıl dönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli mücadelede, ayrıca yakın veya uzak tarihimizde vatan ve millet için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

95. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.

Haberin Devamı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, bizlere bu vatanı armağan eden tüm şüheda ve gazilerimizi rahmetle yad ediyorum.

Cumhuriyetimizin temel direkleri yüzyıllar boyu aziz milletimizi bir ve beraber kılmaya devam edecektir. Bu düşünceler ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi bu vesile ile rahmetle anıyorum.

GOOGLE DA 29 EKİM'İ UNUTMADI!

Dünyanın en büyük arama motoru Google, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl da unutmadı. Google bu günün önemini ana sayfasında güzel bir görselle yansıttı. Bu durum sosyal medyada pek çok vatandaşın dikkatini çekti ve oldukça olumlu yorumlar yapıldı ve Google’a teşekkür edildi.

Haberin Devamı

CUMHURİYET BAYRAMI NEDİR?

Toplumu ayakta tutan en temel prensipler milli ve manevi değerlerdir. Bir toplumu toplum yapan, toplumun geçmişten aldığı güçle geleceğe en sağlam şekilde ilerlemesini sağlayan temel ilkelerdir milli ve manevi değerler. Yüce Milletimiz bu iki değeri gerçek anlamda özümsemiş, yaşantısının bir parçası haline getirmiştir. Bu anlayış ile vatanını, dinini, namusunu hiç kimseye çiğnetmemiştir.

Ecdadımızın gerçekleştirdiği son şanlı destan Kurtuluş Savaşı olmuştur. Dünyanın birçok yerinden gelmiş Devletlere karşı “Ya istiklal ya ölüm” ilkesiyle donatılan bir mücadele gösterilmiş, vatanımız hiçbir düşmana bırakılmamıştır. Samsundan başlayan, Erzurum, Sivas kongreleriyle devam eden Kurtuluş Savaşının sonunda kazanılan zafer neticesinde Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti kurulmuş ve yönetim şekli olarak da 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet ilan edilmiştir.

Cumhuriyetimiz, vatandaşların devlet yönetimine eşit olarak katılımını sağlaması, vatandaşların temel hak ve hürriyetlerini devlet teminatı altına alışı, milli birlik ve beraberliğimiz açısından da birleştirici bir özellik taşımaktadır. Kadın ve erkek arasında yönetime katılmada, yönetici olmada bir ayrım, yöneticileri seçmede bir ayrım gözetmemiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!