Emret komutanım kokain aleminde yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Emret komutanım kokain aleminde yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2007 00:00

"Emret Komutanım" dizisinin ’deniz yüzbaşı’sı manken Seda Akman ile dizinin uzman çavuşu Durul Bazan kokain alemi düzenledikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

İstanbul’da jandarma ekipmleri ünlü isimlere uyuşturucu madde sattığı iddia edilen soyismi açıklanmayan Ergün isimli bir kişiyi takibe aldı. 2 ay süren izlemede sonra jandarma önceki gün Sarıyer, Beylikdüzü ve Kumburgaz’da farklı adreslere baskınlar düzenledi.

Operasyonun Sarıyer ayağında "Emret Komutanım" adlı dizide deniz yüzbaşı rolünde oynayan manken Seda Akman’ın evine baskın yapıldı. Yaklaşık 10 dakika kapıyı çalmasına rağmen kapı açılmayınca içerden gelen sesler üzerine jandarma kapıyı kırarak içeri girdi. Evde, Seda Akman, kızkardeşi Eda Akman, aynı dizide uzman çavuş rolünde oynayan Durul Bazan, Final Dersanesi ortaklarından olduğu söylenen Atilla Mete Murat, Özgür Bay ile camdan atlayarak kaçmak isteyen ismi açıklanmayan bir kişi yakalandı. Yapılan aramada, evde bir miktar kokain ve esrar bulan jandarma, bir miktar kokainin de tuvalete dökülmüş olduğunu tespit etti. Düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan toplam 15 kişi Beylükdüzü Jandarma Karakolu’na götürülerek sorguya alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!