Emniyet müdürü ve kızları kaza geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdürü ve kızları kaza geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 17:41

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Adana Emniyet Müdürlüğü’nde müfettiş olarak görev yapan 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü 52 yaşındaki Orhan Sever ile üniversiteye kayıt için götürdüğü kızları 20 yaşındaki Fatma Nur ve 22 yaşındaki Rabia Şeyda Sever yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 16.00 sıralarında Manavgat- Alanya Karayolu’nun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Alanya’dan Antalya’ya seyir halindeki Orhan Sever yönetimindeki 33 F 6434 plakalı otomobil, Ramazan Şekerci’nin kullandığı 54 ZV 143 plakalı damperli kamyona arkadan çarptı. Kazada, Orhan Sever ile üniversiteye kayıt için götürdüğü kızları Fatma Nur ve Rabia Şeyda Sever yaralandı. Çevredekiler tarafından otomobilden çıkarılan Orhan ve Fatma Nur Sever, Manavgat Devlet Hastanesi’ne Rabia Şeyda Sever ise Sevgi Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

OLAY YERİNDEN KARELER / FOTO GALERİ

Rabia Şeyda’nın Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İktisat Bölümü, Fatma Nur’un ise Pamukkale Üniversitesi İktisat Bölümü’nü kazandığı belirtildi. Kamyon sürücüsü Ramazan Şekerci, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!