Emniyet amirinin aracını çalıp kapkaç yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Emniyet amirinin aracını çalıp kapkaç yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2005 10:10

Bakırköy’de, Sinop Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Mustafa Tekin Taşkın’ın otomobilini çalan iki hırsız, yarım saat sonra kapkaç yaptılar.
  Hem dövdüler, hem otomobilini çaldılar

Kapkaççılar, çantasını almak istedikleri genç kızı yerde 20 metre sürüklediler.

SİNOP Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Emniyet Amiri Mustafa Tekin Taşkın’ın 34 PIF 81 plakalı Fiat Uno marka otomobili, önceki gün akrabalarını ziyaret için geldiği Ataköy 3’ncü Kısım’da park halindeyken iki kişi tarafından çalındı. Hırsızlar, yarım saat sonra Zuhuratbaba Mahallesi, Akatlar Sokak’ta, Telsim’in Müşteri Hizmetleri Departmanı’nda görevli Seda Şenyücel’e kapkaç yapmak için saldırdı. İçinde 15 YTL ve kredi kartları bulunan çantayı kayışından tutan saldırganlardan biri, direnen Şenyücel’i yere düşürerek yaklaşık 20 metre sürükledi. Yaralanacağını anlayan Şenyücel, çantasını bırakmak zorunda kalırken saldırganlar hızla uzaklaştı.

CAMDAN SARKIP ÇEKTİ

Polisi arayıp yardım isteyen Seda Şenyücel, ekip otosuyla Kartaltepe Polis Merkezi’ne götürüldü. İki aylık eşinin kapkaç saldırısına uğradığını öğrenen Cem Şenyücel de polis merkezine geldi. Seda Şenyücel, ‘Omuzumdaki çantayı otomobilin camından sarkan bir kişi yakaladı. Çantamı vermemekte direndim. Kolumdan da çekmeye başladı. Beni otomobille 20 metre kadar sürüklediler. Yere düştüm. Çantamı alarak kaçtılar. Bunu yapanlar insan olamazlar. 15 YTL için beni öldürüyorlardı’ dedi. Cem Şenyücel de, ‘Cezaların artırılması lazım. Böyle giderse sokağa çıkamayacağız’ diye dert yandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!