Emirgan Teksas’a döndü

Güncelleme Tarihi:

Emirgan Teksas’a döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 21:12

Geçen cuma gecesi, Emirgan, Reşitpaşa Mahallesi’nde bir evde silahlı çatışma çıktığı ihbarı üzerine polis olay yerine gitti.

Haberin Devamı

Olay yerinde 25 mermi kovanı bulundu. Evin sahibi işadamı Ömer Erdal Akkartal, iki araçla gelen kişilerin ateş açtıklarını, silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığını, saldırganların kaçtığını söyledi. Akkartal, saldırganların 5 kişi olduğunu, içlerinden İranlı Naci Şerifi Zindaşti’nin ortak arkadaşları olan bir kadını tehdit ettiğini, bu nedenle aralarında tartışma yaşandığını, olayın bu nedenle gerçekleştiğini öne sürdü. Ergenekon davasının gizli tanığı da olan Naci Şerifi Zindaşti ve 6 adamı operasyonla gözaltına alındı. Harihizindazhti ifadesinde konuşmak için Akkartal’ın evine gittiği sırada içeriden kendilerine ateş açıldığını, kendilerinin de karşılık verdiğini öne sürdü. 

DOSYASI KABARIK

Ömer Erdal Akkartal ise mahkeme tarafından hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen eski sevgilisi Dilek A.’yı tehdit etmeye devam ettiği gerekçesiyle 19 Ocak’tan beri aranıyordu. Akkartal’ın hakaret, iftira, görevi yaptırmamak için direnme, kaçakçılık kanununa 2 kez muhalefetten hakkında arama kararı olduğu belirlendi. Akkartal, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede arandığı suçlardan tutuklandı.  

Haberin Devamı

OTOMOBİLİ TARANMIŞTI

Naci Şerifi Zindaşti’nin 2014’te otomobili taranmış, kızı ve şoförü hayatını kaybetmişti. Polis 15 kişiyi gözaltına almış, olayı uluslararası uyuşturucu kaçakçılarının çatışması olarak değerlendirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!