Emekli maaşıyla hastaneye bağış yaptı

Güncelleme Tarihi:

Emekli maaşıyla hastaneye bağış yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2011 16:36

Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde, 74 yaşındaki Edeviye Güler, emekli maaşından arttırdığı 2 bin TL’yi devlet hastanesine bağışladı.

Haberin Devamı

Yatağan’a bağlı Madenler Köyü’nde, 15 yıl önce eşinin ölümünün ardından bağlanan emekli maaşıyla geçimini sağlayan, üç çocuk, yedi torun sahibi Edeviye Güler, Yatağan Devlet Hastanesi’ne 2 bin TL bağışta bulundu. Güler, emekli maaşından arttırdığı parayı Yatağan Sağlık Hizmetleri Geliştirme ve Yaşatma Derneği’ne teslim etti. Hayatta her şeyin başının sağlık olduğunu belirten Güler, "Ben de kendi elimde ve avucumdakilerden arttırıp, böyle hayırlı bir işe vesile olmak istedim. Daha önce de köyümüzdeki camiye maddi yardımda bulunmuştum. Yardımlarıma bundan sonra da devam edeceğim" dedi.

Güler’i dernek üyeleriyle evinde ziyaret eden Yatağan Sağlık Hizmetleri Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Dr. Hakkı Turan, katkıları nedeniyle teşekkür edip, plaket verdi. Yatağan Devlet Hastanesi’nin yıllar önce halkın katkılarıyla yapıldığına dikkati çeken Dr. Turan, Güler’in bu davranışının diğer vatandaşlara örnek olması gerektiğini söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!