Emanet öğrenciyle aşk firarı

Güncelleme Tarihi:

Emanet öğrenciyle aşk firarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2010 00:00

Adana’da bir lisenin evli 47 yaşındaki İngilizce öğretmeni, kendisine emanet edilen 16 yaşındaki öğrencisi kızla kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

ADANA’da, babasını küçükken kaybeden 16 yaşındaki B.N.A. Niğde’deki eğitimini tamamlayıp, geçen yıl yüksek puanla girilebilen Adana’da bir liseyi kazanınca, yakınları tarafından bu okulda görevli, daha önce tanıştıkları 47 yaşındaki S.G. adlı İngilizce öğretmenine emanet edildi. Evli ve 2 çocuk babası öğretmen, B.N.A’yı evlenme vaadi ile kaçırıp, ailesinden de şikâyetçi olmamalarını istedi. Olayın duyulmasını istemeyen aile, şikâyetçi olmayıp kızlarını Niğde’ye nakletti.

Evi satıp kayboldu

Ancak öğretmen ile B.N.A arasındaki haberleşme sürdü ve S.G. geçen hafta yazlık evini satıp, bankadaki parasını da çektikten sonra kayıplara karıştı. Bu arada B.N.A.’nın da ortadan kaybolduğu belirlenince birlikte kaçtıkları anlaşıldı. Polis, öğretmen ile B.N.A’yı aramaya başladı. Öğretmenin bir sosyal paylaşım sitesinde, “Artık bu hayatta bir beklentim kalmadı. Sonsuzluğa yürümek en büyük dileğim”, “Tüm şiirlerim senin olsun... Yazdıklarım, yazmak istediklerim, yazamadıklarım... Yazıp da layık bulmadıklarım...” cümleleri yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!