Elvis’i bulana 3 milyon dolar

Güncelleme Tarihi:

Elvis’i bulana 3 milyon dolar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2006 10:17

ABD’de binlerce hayranının hala yaşadığına inandığı rock’n roll müziğin kralı Elvis Presley’i bulana ya da yaşadığını kanıtlayana 3 milyon dolar ödül vaad edildi.

Haberin Devamı

1977 yılında öldüğü halde özellikle Amerika’da Elvis’in yaşadığına, kılık değiştirerek dolaştığına inanan pek çok insanın yanısıra, Elvis’in 150 arkadaşı ile de görüşen Amerikalı film yapımcısı Adam Muskiewicz, rock’n roll müziğin efsanevi ismi Elvis Presley’in yerini bildirene yada yaşadığına ilişkin somut kanıtlar getirecek kişiye 3 milyon dolar ödül vereceğini açıkladı.

"Elvis Hakkındaki Gerçekler" adlı bir kitap da yazmakta olan film yapımcısı Adam Muskiewicz, internette kurduğu www.elviswanted.com  sitesinde vereceği ödülü, "Kral’ı gördünüz mü ?", "O’nu arıyoruz" üst başlıkları ve "Elvis aranıyor, 3 milyon Dolar ödül" ana başlığı ile duyurdu. Ölümünün 29’uncu yılında dünyanın değişik ülkelerinde Elvis hayranları tarafından düzenlenecek etkinliklerle anılan Elvis Presley’in yaşam öyküsünü belgesel film olarak da hazırlayan Muskiewicz, "Elvis’in hala yaşadığına olan inanç bunca yıl nasıl sürdü?", "Elvis’in en yakın arkadaşları bile onun yaşadığına inanıyor..Neden?" sorularına yanıt aradığını belirtti. "Elvis Hakkındaki, Gerçekler" filmi, efsane müzik adamının 30. ölüm yıldönümü olan 2007 yılında gösterime girecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!