Konya'da 3 çocuk annesi, banyoda bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu

Güncelleme Tarihi:

Konyada 3 çocuk annesi, banyoda bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 12:11

KONYA'da 3 çocuk annesi 33 yaşındaki Elveda Battal, evinin banyosunda 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Genç kadını gasp suçundan bir süre önce cezaevinden çıkan birlikte yaşadığı erkek arkadaşı H.İ.nin öldürmüş olabileceği şüphesi üzerinde duran polis, yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saatlerinde Sahibi Ata Mahallesi'nde bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Apartman sakinleri gece Elveda Battal'ın dairesinden kavga sesleri duydu.

Bir süre devam eden kavga sesleri daha sonra kesildi. 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Elveda Battal'ın çocuklarının ve kendisinin gün boyu evden çıkmamasından şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde eve gelen polis, kapıyı kimsenin açmaması üzerine çilingir yardımıyla eve girdi. Evde araştırma yapan ekipler Elveda Battal'ı banyoda 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kadının 3 çocuğunun da evde olmadığını belirledi.

Elveda Battal'ı gasp suçu işleyen ve yakın zamanda cezaevinden çıkan ve birlikte yaşadığı H.İ.'nin öldürüp çocukları da alarak kaçmış olabileceği şüphesi üzerinde duran polis, yakalamak için çalışma başlattı. (Hasan DÖNMEZ/ KONYA - DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!