Elton John, Efes'e vuruldu

Güncelleme Tarihi:

Elton John, Efese vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2001 01:49

İzmir Kültür ve Sanat Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen 15'inci İzmir Festivali kapsamında Efes Antik Tiyatro'da sahneye çıkan dünyaca ünlü sanatçı Elton John müthiş atmosfere hayran kaldı.

İngilizler'in 'Sir' ünvanlı şarkıcısı Elton John'un Efes Antik Tiyatro'daki konserin biletleri günler öncesinden tükenirken, 10 bini aşkın kişi unutulmaz gece yaşadı. Sahneye üzerinde lacivert puantiyeli takım elbise, siyah body, siyah rugan ayakkabılarla çıkan John'un sırtındaki pırlanta işlemeli Versace amblemi dikkat çekti.

Konser öncesi seyircilerin alkışlarına önlerinde eğilerek karşılık veren John, elleriyle 'Zafer işareti' yaptı. Piyanosunun tuşları üzerinde kendinden geçen John'un performansı izleyenleri hayran bıraktı.

Konser boyunca Efes Antik Tiyatro'nun muhteşem atmosferine övgüler yağdıran Elton John, ‘‘Muhteşem bir tiyatro ve muazzam bir akustik. Burada konser vermek çok çok güzel. Türk seyircilere teşekkür ediyorum’’ sözlerini sık sık tekrarladı.

Şarkılarının hangi albüme ait olduğu ve hikayelerini anlatan John, konserinde tek bis yaptı. Bitmeyen alkışlarla mest olan Elton John bir araya oturduğu taburenin üzerine çıkarak seyirciyi selamladı, iki elini havaya kaldırıp öne doğru eğilerek, ‘‘Size tapıyorum’’ mesajı verdi.

Yoğun alkış üzerine sahneye tekrar dönen John, ‘‘Bu iki şarkıyı herkesin sevgi, barış, dostluk değerleri ve aşk için seslendiriyorum’’ diyerek ‘‘Candle in The Wind’’ ve ‘‘Lion King’’ filmine yaptığı parçaları söyleyerek, Efes Antik Tiyatro'dan ayrıldı.

Konser vermek için uçağıyla St. Petersburg'a giden John, İzmir Kültür Sanat Eğitim Vakfı yöneticilerine kusursuz organizasyon için teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!