Elma bahçesinde dehşet

Güncelleme Tarihi:

Elma bahçesinde dehşet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 10:19

Karaman’da ailesi tarafından polise kayıp müracaatı yapılan şahıs kendisine ait elma bahçesinde boğazı kesik ve av tüfeğiyle çenesinden vurularak ölmüş vaziyette bulundu.

Haberin Devamı

Olay, Karaman-Konya karayolu üzerinde bulunan bir elma bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 63 yaşındaki M.S.A, dün sabah saatlerde kendisine ait 70 DN 110 plakalı otomobile binerek evinden ayrıldı. Bir süre sonra yakınları merak ettikleri M.S.A'ya cep telefonundan ulaşamayınca aramaya başladı.

Yaptıkları aramalara karşı M.S.A'ya bir türlü ulaşamayan yakınları polise giderek kayıp müracaatında bulundu. Polis, M.S.A'nın otomobiliyle il dışına çıkmış olabileceğini düşünerek şehir giriş ve çıkışlarındaki plaka tanıma sisteminden aracının plakasını sorgulattı. M.S.A'nın aracıyla Konya istikametine gittiği tespit edildi. Bunun üzerine ailesi M.S.A'yı bulabilmek için Konya yolu üzerindeki kendisine ait elma bahçesine bakmaya gitti. M.S.A'nın otomobilini elma ağaçları arasında park halinde bulan ailesi aracın yanına gittiğinde kendisini kanlar içerisinde yerde yatar vaziyette görerek sağlık ekibi ve jandarmadan yardım istedi.

Bahçeye gelen 112 sağlık ekibi yaptığı kontrolde M.S.A'nın öldüğünü tespit etti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ise yaptıkları ön incelemede M.S.A'nın boğazının bıçakla kesik ve çenesinden av tüfeğiyle vurulmuş olduğunu belirledi. Ekipler, cesede 10 metre uzaklıkta bulunan otomobile yaslanmış M.S.A'ya ait tüfek ile 1 metre ilerisinde kanlı bir bıçak buldu. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından M.S.A'nın cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Böbrek hastası olduğu ve ağır ilaçlar kullandığı öğrenilen M.S.A'nın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!