Elif’in katillerinin intikam turu sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Elif’in katillerinin intikam turu sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2006 00:00

Samsun’da aralarında husumet olan Zafer Arslanoğlu’nu vurmak isterken kuzeni Elif Arslanoğlu’nu öldüren iki zanlı, önceki gün yine hasımları olan bir kişinin evini kurşunlayıp, 3 kişiyi yaraladı.

Samsun’da 2 gün önce bir taksiyi silah zoruyla gasp eden Murat Taştan ile Ramazan Arıkan, gece yarısı evinin bahçesinde ailesiyle oturan Zafer Arslanoğlu’nun üzerine kurşun yağdırmış, olayda Elif Arslanoğlu (19) yaşamını yitirirken, Zafer Arslanoğlu da vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanmıştı. Bu olayın üzerinden 24 saat geçmeden Murat Taştan ile Ramazan Arıkan bu kez önceki gün saat 17.30’da Cedit Mahallesi Çimenli Sokak üzerinde Ümit Sığa’ya (25) ait evi kurşun yağmuruna tuttu. Olayda yaralanan olmazken, mermiler evin duvarına isabet etti. Olay yerinde ise 8 boş kovan bulundu. 2 zanlı saat 19.00’da, bu kez Reşadiye Mahallesi’nde sokakta yürümekte olan Neşe Büyükdağ’a (33) ateş etti. Kurşunlar Büyükdağ’ın elini ve ayağını sıyırıp geçerken, alışverişten dönen Süleyman Erdembay (58) ile eşi Müjgan Erdembay (60) karın kısımlarına isabet eden birer kurşunla yaralandı. Gasptan ve çeşitli suçlardan sabıkalı Ramazan Arıkan’ın 2 ay önce silahla yaraladığı Ümit Sığa’nın evini, kendisinden davacı olduğu gerekçesiyle kurşunladığı belirlendi. Murat Taştan’ın da arkadaşı 28 yaşındaki Veysel Keskin’in 8 ay önce kafasından tek kurşun ile vurularak öldürülmesi olayına karıştığını iddia ettiği 26 yaşındaki Recep Büyükdağ’a gözdağı vermek için ablası Neşe Büyükdağ’ı yaraladığı kaydedildi.

Fotoğrafları dağıtıldı

Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, iki zanlının daha önceden tartıştığı kişileri kendilerine hedef seçtiği üzerinde durulduğunu, zanlıların bir an önce yakalanması için tüm birimlere fotoğraflarının dağıtıldığını belirtti. İlhan, "Vatandaşlarımızın suçluların başka birilerinin canını yakmadan yakalanabilmesi için bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!