Eli sopalı E-5 timi

Güncelleme Tarihi:

Eli sopalı E-5 timi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 22:56

Görüntüler, İstanbul'un can damarı, E-5 Karayolunun Bakırköy mevkiinde seyreden bir sürücünün cep telefonu kamerasından. İstanbul'un göbeğinde E-5 Karayolunun Bakırköy mevkiinde ellerinde sopalarla dehşet saçan kişilerin seyyar pilav satıcıları olduğu, saldırının hedefinde de Belediye Zabıta ekipleri olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Aksaray istikameti, dün öğle saatleri... Ellerinde sopalar bulunan 4 kişi, yolun sol şeridinde duran bir aracın etrafında... Aralarından biri arka koltukta oturan kişiyi darp ediyor, biri araca vuruyor. Amaçlarını anlamak için duraksayan sürücüleri de tehdit ediyor.
Bu anlarda siren sesleri de duyuluyor. Daha sonra eli sopalı kişiler yolda koşarak kaçmaya başlıyor. Bu anlar da bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydediliyor. Seyir halindeki araçtan görüntüyü çeken kişinin sürücüye, "Dur dur adamı öldürüyorlar, böyle olmaz" dediği duyuluyor.

Haberin Devamı

Eli sopalı E-5 timi

E-5'TEKİ "ELİ SOPALI" DEHŞETİN ARKASINDA SEYYAR PİLAVCILAR ÇIKTI

istanbul'un göbeğinde E-5 Karayolunun Bakırköy mevkiinde ellerinde sopalarla dehşet saçan kişilerin seyyar pilav satıcıları olduğu, saldırının hedefinde de Belediye Zabıta ekipleri olduğu ortaya çıktı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ, 3 SALDIRGAN TUTUKLANDI
Önceki gün meydana gelen olay sonrası harekete geçen Bakırköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri Büyükşehir Zabıta Ekiplerine saldıran bu kişilerin kimliğini belirledi ve gözaltına aldı. Adliyeye sevkedilen 3 saldırgan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

BELEDİYE : 8 PERSONELİMİZ BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI
Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden "Zabıta'ya hain saldırı" başlığıyla yapılan açıklamada 8 zabıta personelinin görevleri sırasında seyyar satıcıların bıçaklı saldırısına uğradığı duyuruldu. Ağır şekilde darp edildikleri belirtilen personelden 2'sinin hastanede tedavi altına alındığı, diğerlerinin tedavilerinin ayakta yapıldığı açıklandı.

"O ANLAR" SÜRÜCÜNÜN CEP TELEFONU KAMERASINDA
Dehşet dakikalarının yaşandığı sırada olay yerinden geçen sürücünün cep telefonu kamerasına kaydettiği görüntülerde saldırganların yoldan geçen sürücüleri de tehdit ettikleri, yollarına devam etmeye zorlandıkları görülüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!