Eli pompalı çılgın sevgili

Güncelleme Tarihi:

Eli pompalı çılgın sevgili
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2012 00:00

Barışmak için buluştuğu ve rehin aldığı eski sevgilisinden olumsuz yanıt alan şoför, pompalı tüfekle önce kızı sonra kendisini vurdu.

Haberin Devamı

İZMİR’de, bir bankada şoförlük yapan Gürcan Çelen (28), bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Melike Demirel (25) ile barışmak için ortak arkadaşından yardım istedi. Bunun üzerine, arkadaşları, Demirel’i bir eve çağırıp dışarı çıktı. Gürcan Çelen, Melike Demirel’e yeniden birlikte olmak istediğini söyledi ancak olumsuz yanıt aldı. Çelen, uzun süre konuşmasına rağmen Demirel’i ikna edemeyince, eve önceden getirdiği pompalı tüfekle eski sevgilisini rehin aldı. Demirel, konuşmaları sırasında açık olan bilgisayarından, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bir arkadaşına mesaj yazarak, rehin tutulduğunu söyleyip yardım istedi.

Çatıdan ve kapıdan girdiler

Arkadaşının durumu bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis gönderildi. Son kattaki dairenin kapısının kilitli olması nedeniyle polis içeri giremedi. Çelen silahlı olduğu için olay yerine özel harekât polisi çağrıldı. Özel harekât timi eve çatıdan ve kapıyı kırarak girdiğinde, Çelen’i kanepede, Demirel’i ise onun ayaklarının dibinde kanlar içinde buldu. Polis gelmeden önce, Gürcan Çelen’in Melike Demirel’i öldürdükten sonra kendini vurduğu belirlendi. 1 çocuk babası Gürcan Çelen’in, eşinden Melike Demirel için boşandığı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!