El frenini çekmeyi unutunca

Güncelleme Tarihi:

El frenini çekmeyi unutunca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 10:37

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir taksi şoförünün park ettiği ancak el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir apartmanın bodrum katındaki kıraathaneye girdi.

Haberin Devamı

GÖRÜNMEZ KAZANIN FOTOĞRAFLARI

İnönü Caddesi'nde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonuna 16 T 0340 plakalı aracıyla gelen taksi şoförü Hakan Ş. (28), benzin aldıktan sonra otomobilini park edip, çay içmek için istasyona ait kafeteryaya geçti.

Bu sırada, Hakan Ş'nin el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, hareket etmeye başladı. Önce yolun karşısına geçen ve bir apartmanın bodrum katına inen merdivenlerden kayan otomobil, kapısını kırdığı kıraathanenin içine girdi ve buradaki masalara çarparak, durabildi.

Arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan Nevzat A. (53) otomobilin çarpması sonucu hafif yaralandı.

Nevzat A, olay yerine gelen gazetecilere, “Oyun oynuyorduk. Bu sırada arkadan 'Taksi geliyor, taksi geliyor' diye bağrışmalar oldu. Arkamı döndüğümde araç çoktan içeri girmişti. Biz, zannettik ki taksici arkadaş içeri çay içmeye geliyor” dedi.

Öte yandan, arkadaşlarının telefonla haber vermesi üzerine olay yerine gelen işletme sahibi Nazmi P. (57), dükkanının içerisinde otomobil olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Kıraathanedeki otomobil, olay yerine getirilen çekicinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından bulunduğu yerden çıkarıldı.
Taksi şoförü Hakan Ş'nin olayla ilgili ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!