El bombası ayırdı

Güncelleme Tarihi:

El bombası ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2005 02:00

Ziraat Mühendisi İbrahim Fansa, askerden hatıra olarak getirdiği el bombasının patlaması sonucu öldü. Yakınları, iki yıldır nişanlı olan ve evlenmeye hazırlanan Fansa’nın intihar etmesi için bir neden olmadığını söylediler.

BATMAN’da Jandarma Komando Asteğmeni olarak vatani görevini yapan 28 yaşındaki İbrahim Fansa, geçen ağustos ayında terhis olarak İstanbul’da yaşayan ağabeylerinin yanına geldi. Akrabalarıyla bir otel açıp turizm sektörüne atılmak isteyen ve Hatay’da oturan amcasının kızı nişanlısı Saadet Fansa ile evlenmeye hazırlanan İbrahim Fansa’nın İstanbul’da denediği birkaç otel açma girişimi başarısız oldu.

Fansa, pazartesi akşamı ağabeyiyle birlikte biraz içki içip sohbet ettikten sonra geç saatlerde ayrıldı. Saat 01.30’da, oturdukları sitenin arkasındaki boş arazide bir patlama meydana geldi. Sesin geldiği yere koşan vatandaşlar, İbrahim Fansa’nın parçalanmış cesediyle karşılaştılar. İbrahim Fansa’nın askerden hatıra olarak getirdiği el bombasının patlaması sonucu öldüğü anlaşıldı.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu İbrahim Fansa’nın ölüm haberi ailesini yasa boğarken, gencin intihar mı ettiği ya da bombanın yanlışlıkla mı patladığı belirlenemedi. Yakınları, ‘Otel açamadığı için üzüldü; ama çalışmaya devam ediyordu. Zaten kısa zaman içinde evlenecekti. İntihar etmesi için bir neden yok. Öyle bir hali de yoktu. Maddi durumları da iyiydi. Bir anlık bunalım ya da yanlışlıkla olabilir’ dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!