Ehliyetsizim çocuğu ezdim beni öldürün

Güncelleme Tarihi:

Ehliyetsizim çocuğu ezdim beni öldürün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2012 00:00

Avşa Adası’nda bisikletiyle gezen küçük Tuğra’yı ezen sürücü “Kutuya çarptım sandım. Linç edilmekten korktum, kaçtım. Ölüm fermanımı verin” dedi.

Haberin Devamı

BURSA’dan, 2010’da tatil yapmak için gittiği Marmara ilçesine bağlı Avşa Adası’nda bisikletiyle gezerken, ehliyetsiz sürücünün çarparak ölümüne neden olduğu 7 yaşındaki Tuğra Vanlıoğlu ile ilgili Marmara Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ilk kez konuşan tutuklu sanık Parinaz Bozkurt, “Böyle bir acı yaşamadım. Benim ölüm fermanımı verin” dedi.

‘Kutuya çarptım sandım’

Parinaz Bozkurt, geniş güvenlik önlemleri altında dün görülen 2’nci duruşmasında, otomobili kazadan 6 ay önce aldığını, olay günü tatil yaptığı pansiyondan kahvaltı yapmak için çıktığını söyledi. Bozkurt, olay gününü şöyle anlattı: “30-40 kilometre hızla giderken, aracın yanına bir şey çarptı. Çocuklar otomobilin altına kutu gibi bir şey attılar sandım.”

Ehliyetsizim çocuğu ezdim beni öldürün
Ehliyetsizim çocuğu ezdim beni öldürün


‘Benden nefret edecekler’

“Birden direksiyonu kırarak duvara çarptım. İnince çocuğa çarptığımı fark ettim. Şok geçirmiştim. Çevredekilere ambulans çağırmalarını söyledim. Sonra kalabalıktan biri, ‘Sizi linç ederler’ deyince olay yerinden uzaklaştım. Aileyi daha sonra arayacaktım. Hayatımda böyle bir acı çekmedim. Her zaman benden nefret edecekler. Ben de olsam aynı durumda olurum. Ne desem azdır. Ben gerçekten ölmek istiyorum.”

Haberin Devamı

7 yaşında bisiklete binmek yasak

PARİNAZ Bozkurt’un avukatı Hüseyin Avni Durmuşoğlu müvekkilinin olayda tali kusurlu olduğunu savunarak, “7 yaşındaki bir çocuğun bisiklete binmesi yasaktır. Müvekkilimin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep ediyorum” dedi. Hâkim sanığın kaçma şüphesinin bulunması ve delillerin tam olarak toplanamamış olması nedeniyle tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!