Eğlence dünyasını şok eden cinayet

Güncelleme Tarihi:

Eğlence dünyasını şok eden cinayet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2001 02:02

İstanbul'un gece alemi, Pucci Bar'ın ünlü işletmecisi, 47 yaşındaki Cevat Tuğsavul cinayetiyle sarsıldı. Katil, Tuğsavul'un dizüstü bilgisayarını da aldı.

İstanbul'da sosyetenin uğrak yeri olan birçok ünlü mekanın işletmeciliğini yapan, son olarak Gümüşsuyu'ndaki Pucci Bar'ı işleten 47 yaşındaki Cevat Tuğsavul, Cihangir'deki evinde boğularak ve bıçaklanarak vahşice öldürüldü. Vücudunda 14 bıçak darbesi bulunan Tuğsavul'un, eşcinsel bir ilişki sonucu öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, evde yaptığı incelemede Tuğsavul'un kullandığı dizüstü bilgisayarının alınmış olduğunu belirledi.

Polis, katilin Tuğsavul ile internetten yaptığı yazışmaların kendini ele vereceğinden korktuğu için bilgisayarı aldığı sonucuna vardı. Soruşturma sonucu Tuğsavul'un son olarak Ankaralı bir genç erkekle internette chat yaparken tanıştığı öğrenildi. Tuğsavul'un sürekli bindiği bir taksinin sürücüsü ise salı akşamı Gümüşsuyu'ndaki bir otobüs yazıhanesine götürdüğü Tuğsavul'un Ankara'dan gelen bir genci karşıladığını ve evine götürdüğünü söyledi. Taksicinin verdiği bilgilerle bu kişinin robot resmini çizen polisin kimlik belirlemek için çalışmalara başladığı belirtildi. Sosyete barı Laila'da bir ay kadar çalışan Cevat Tuğsavul, Susam Bar'ın da eski işletmecisiydi. Bir süre sosyetenin uğrak yeri China White'ın da işletmeciliğini yapan Tuğsavul, Pucci Bar'ı bir ay önce çalıştırmaya başlamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!