Efsane dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Efsane dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2001 01:41

Sezen Aksu, 28 Temmuzdan itibaren Park Orman'da vereceği 6 konserle birlikte depara kalkıyor. Rahatsızlığı nedeniyle aylardır seyircisinden uzak olan Minik Serçe, sürprizlerle dönüyor.

Bitki ağırlıklı özel diyet yemekleri sayesinde eski formuna kavuşan ünlü sanatçı, her gün spor yapıyor, masa tenisi oynayarak ve tekneyle Boğaz'da gezinti yaparak enerji depoluyor...

Minik Serçe'nin 6 konseri 500 bilboard, televizyon, radyo ve gazete ilanlarıyla duyurulacak. Yaklaşık 100 bin dolarlık bir reklam bütçesi olan konserlerde Sezen Aksu, sahnede kalacağı 3 saat boyunca toplam 30 şarkı seslendirecek. Yeni şarkılarını da ilk kez bu konserlerde söyleyecek olan Sezen Aksu'ya yine vokalisti Işın eşlik edecek. Özel bir televizyon kanalıyla görüşme halinde olan Aksu'nun yeni yayın döneminde oldukça farklı bir programla milyonların karşısına çıkacağı da bildirildi.

Sezen Aksu, bir ilki daha gerçekleştirerek sahneye Tangun ve Kürşat isminde iki DJ ile birlikte çıkacak. Park Orman konserlerinin en büyük sürprizi ise Sezen Aksu'yu dinlemeye gelenlere 2 şarkıdan oluşan bir "Sezen Aksu maxi single"ı hediye edilecek olması. Single'ın içinde yer alan şarkılardan bir tanesi "Oh oh" diğeri parça ise çalışma aşamasında olduğu için şimdilik gizli tutuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!