Editörün seçimi (bu haftasonu)

Güncelleme Tarihi:

Editörün seçimi (bu haftasonu)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 00:00

Haberin Devamı

SERGİ

* Çalışmalarını Berlin’de sürdüren ressam Ercan Arslan, yeni kişisel sergisi ‘Öteki’yi Galatea Art’t açtı. 9 Kasım’a kadar görülebilir.

* Galeri x-ist’te, gerçek olaylarla medyadaki kamufle edilmiş yansımaları arasındaki farkı sorgulayan Ali Elmacı’nın toplumun en gizli kalıplarını karikatürize ettiği ‘Ateşinle Koru Beni’ sergisi var. Ailenin, toplumun, devletin, medyanın ve kutsal değerlerin çıplak gözle görülmeyen yönlerini kendi kurguları ve karakterleri üzerinden karikatürize ediyor.

KONSER

* 1990’ların başından bu yana melankolik şarkılarıyla dikkat çeken Feridun Düzağaç, bu akşam saat 22.00’de Jolly Joker İstanbul’da konser verecek. Biletler 39.5-79 lira.

* ‘Tamam Sustum’, albümüyle 1996’da hayatımıza giren Vega grubu, son albümü ‘Hafif Müzik’ten şarkılarla bu akşam saat 22.30’da Ghetto’da. Biletler 28.5-38.5 lira.

TİYATRO

Haberin Devamı

* Can Doğan’ın yazıp yönettiği ‘Ali Baba ve Kırk Haramiler’ oyunu İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuyla yarın saat 12.00’de Ümraniye Sahnesi’nde. Biletler 7-10 lira.

* Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yılmaz Özdil’in yazılarının oyunlaştırılarak hazırlanan ‘İsim Şehir Hayvan’ adlı müzikli kabare, yarın saat 14.30’da Profilo Kültür Merkezi Büyük Salon’da. Biletler 41-51 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!