Ecevit'le kişisel polemik yapmayı marifet sanan var

Güncelleme Tarihi:

Ecevitle kişisel polemik yapmayı marifet sanan var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Altan Öymen, Parti Meclisi ve il başkanları toplantısında eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın partinin başına geçmesinin istendiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Ankara'dan dün uçakla İstanbul'a gelen Öymen, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Öymen, ‘‘İl başkanlarımızdan elbette eski Genel Başkanlarını ziyaret edenler olabilir. Ancak, yeniden partinin başına davet gibi birşey olmadı. Yaklaşık 30 il başkanı konuştu, hepsi de aşağı yukarı partinin olumlu geliştiğini söyledi’’ dedi. Öymen, CHP'nin yeterince muhalefet yapmadığı için eleştirilere hedef olmasının hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

‘‘Laf olsun diye muhalefe yapılmasına ve gereksiz polemiklere karşıyım. Hiç kimseyle kişisel polemik yapmamak gerek. Özellikle bir zamanlar CHP Genel Başkanlığı'nı yapmış Sayın Ecevit ile. Hükümet Türkiye'nin yüzde 80'ini fakirleştirdi, fakirleştirmeye devam ediyor. Bunu her yerde en yüksek sesle söylüyoruz. Ama gidip de Sayın Ecevit ile kişisel polemik yapmayı marifet sanan bazı politikacılar gibi düşünmüyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!