Ece Gürsel'in babası ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Ece Gürselin babası ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2015 12:11

ANTALYA’nın Demre İlçesi’nde oturan manken Ece Gürsel’in eski milli futbolcu babası 63 yaşındaki Tayfun Gürsel, evinde ölü bulundu.

Haberin Devamı

KOMŞULARI KOKUDAN ŞÜPHELENDİ

Demre’ye bağlı Karabucak Mahallesi’nde oturan Tayfun Gürsel’in 5 katlı apartmanın 4’üncü katındaki evinden kötü koku geldiğini fark eden komşuları, durumu mahalle muhtarı Cengiz İkiz’e bildirdi. Tayfun Gürsel’e cep telefonuyla ulaşılamayınca polise haber verildi. Dün saat 20.30 sıralarında eve gelen polis kapıyı kırıp içeri girdi. 3 günden bu yana ortada görünmeyen Tayfun Gürsel’in cesedi evin banyosunda bulundu.

3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Görgü tanıklarının ifadesine göre, Gürsel'in en son Cumartesi günü akşam saatlerinde bir pastaneye girdiği belirtildi. O günden itibaren telefonlara cevap vermeyen Gürsel'in bir gün öncesi kendisini aradığını belirten Muhtar Cengiz İkiz, “Cuma günü akşamüzeri beni aradı. Sağlık ocağının Cumartesi açık olup olmadığını sordu. Bende 'cumartesi günleri kapalı olur' hocam dedim. Kendisinin rahatsız olduğunu söyledi. Ondan sonra tabi telefonu kapattı, o günden beridir konuşamadık” dedi.

Haberin Devamı

BANYODA ÖLÜ VAZİYETTE BULDULAR

Muhtar İkiz, Gürsel'e ulaşılamayınca durumu 155'e bildirdi. Saat 20.30 sıralarında olay yerine Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geldi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, evin banyosunda Gürsel'in cansız bedeniyle karşılaştılar. Gürsel'in ölü bulunmasının hemen ardından olay yerine Cumhuriyet Savcısı Oğuz Giray Gökçebay geldi.

Savcının yaptığı inceleme ardından Gürsel’in cenazesi Demre Devlet Hastanesi’ne, oradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

BABASININ ÖLDÜĞÜNÜ DUYAN ECE GÜRSEL APAR TOPAR ANTALYA'YA HAREKET ETTİ

Emniyet ekipleri, Tayfun Gürsel'in İstanbul'da yaşayan manken kızı Ece Gürsel'e babasının durumunu bildirdiler. Şok geçiren Ece Gürsel, apar topar ilk uçakla Antalya'ya hareket etti.

Eskişehirspor, Antalyaspor ve Kocaelispor’da futbol oynayan ve A Milli Takım forması da giyen Tayfun Gürsel, yaklaşık 25 yıldır eşinden ayrı Demre’de yaşıyordu. Rasim Kara’nın yanında Rizespor ve Azerbaycan’ın bir takımında yardımcı antrenörlük yapan Tayfun Gürsel, Demre Belediyespor ve Kaş Gençspor’da da teknik direktörlük yaptı. Gürsel’in, kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!