EBA yaz kursu başvurusu nasıl yapılacak? Başvurular ne zaman sona erecek?

Güncelleme Tarihi:

EBA yaz kursu başvurusu nasıl yapılacak Başvurular ne zaman sona erecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 18:23

EBA yaz kursu için başvurular sürmeye devam ediyor. Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından her bir bireyin kullanımına ücretsiz olarak sunulan çevrimiçi bir sosyal eğitim platformu olan EBA kurslarının üçüncü dönem başvuruları başladı. Başvuruların ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, EBA yaz kursu başvurusu nasıl yapılacak? Başvurular ne zaman sona erecek?

Haberin Devamı

EBA yaz kursu başvurularının nasıl yapılacağı birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. EBA yaz kursu başvuruları için öğrenciler büyük ilgi göstermeye devam ediyor. Peki, EBA yaz kursu başvurusu nasıl yapılacak? Başvurular ne zaman sona erecek?

2 Temmuz’da başlayacak yaz dönemi kurslarının başvuruları, 18-24 Haziran tarihleri arasında alınacak.

EBA GİRİŞ SAYFASI

EBA GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

EBA’ya giriş, eba.gov.tr internet sitesinden yapılır. Kullanıcılar giriş için; e-Okul bilgileri, Mebbis bilgileri, EBAKOD ve açıköğretim bilgilerini kullanılabilir. Giriş işlemi yapılmadan, sunulan içeriklerin tamamına erişim sağlanamaz. EBA giriş işlemi sonrasında kurslar için başvuru da yapılabilir.

KİMLER EBA’YA BAŞVURABİLİR?

EBA kurs başvurusu; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan resmi/özel ortaöğretim okulları, resmi/özel ortaokullar, özel okullar ve açık öğretim öğrencileri ile mezun durumunda bulunan öğrenciler tarafından yapılabilir. Örgün öğretim öğrencileri, okullarından şifrelerini alarak kurs için başvuru yapabilirler. Özel öğretim öğrencileri bulundukları ilçedeki kurs merkezinden e-Kurs şifresi alabilir ve başvurularını tamamlayabilirler. Açık öğretim öğrencileri ise e-Kurs şifrelerini halk eğitim merkezlerinden temin ederek kurs başvurularını yapabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!