E-Okul not sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

E-Okul not sorgulama işlemi nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 17:53

E-Okul not sorgulama işleminin nasıl yapılacağı milyonlarca öğrenci tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. E-Okul öğrenci girişi yaparak e-Okul üzerinden kolayca notlarınızı sorgulayabilir, haftalık ders programınıza bakabilir ve devamsızlık durumunuza bakabilirsiniz.

Haberin Devamı

E-Okul not sorgulama işlemi artık çok kolay bir şekilde gerçekleşebiliyor. Sınavlardan aldıkları notları merak eden öğrenciler, e-Okul sistemine giriş yaparak tüm bilgilerini ve notlarını öğrenebiliyorlar. İşte detaylar.

Devamsızlık Bilgisi: devamsızlık bilgisi bölümünden öğrencilerin hangi günlerde okula gittiği hangi günlerde ise gitmediği takibi yapılmaktadır. Bu bölümde geç kalma durumlarında dahi bilgi sağlanabilir.

Not Bilgisi: Not bilgisi bölümünde ise öğrencilerin güncel dönemde aldığı derslerdeki başarı durumu görüntülenmektedir. Sınav ve sözlülerde alınan notların öğretmenler tarafından sisteme girilmesi ile görülen bu bilgiler sayesinde kişiler öğrencilerin başarı durumunu görebilmektedir.

Haftalık Ders Programı: Haftalık ders programı bölümünde öğrencilerin derslerinin takibi yapılabilmektedir. Haftalık olarak yayınlanan ders programında öğrencilerin hangi gün hangi dersinin olduğu öğrenilebilmektedir.

Haberin Devamı

Sınav Tarihleri: Sınav takvimlerinin belli olmasının ardından ilgili tarihler e okula yüklenmektedir bu bakımdan öğrenci ve veliler sınav takibini bu bölümden yapabilmektedir.

E-OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!