DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2013 01:18

Haberin Devamı

Geceyarısından Önce

Sinema tarihine geçen Jesse ve Celine’nin aşk hikâyesi, 9 yıl aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Çift, artık iki kızlarıyla birlikte Paris’te yaşıyor. Ancak Yunanistan’da geçirdikleri bir tatil, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları ve beklenmedik gelişmelerle dolu bir sürece dönüşüyor.

Firar

İki kardeşin kamp gezisi, tanık oldukları bir cinayet yüzünden felakete dönüşür. Katilin yeni hedefi artık bu iki kardeştir. Bir protesto nedeniyle tutuklanan baba Jack Damson (Brendan Fraser), hapisten kaçıp çocuklarını suçlular Tommy (Dominic Purcell) ve Kenny’nin (Ethan Suplee) elinden kurtarmalıdır.

Dünya Savaşı Z

Birleşmiş Milletler eski müfettişi Gerry Lane (Brad Pitt) ailesini ve tüm dünyayı kurtarmak için amansız bir mücadeleye girişiyor. İnsanlık yok olma tehlikesiyle karşı karşıyayken, zaman hızla tükenmekte... Dünya Savaşı Z, aksiyon sevenler için iyi bir seçim.

Güney Pasifik

Haberin Devamı

Mercan kayalıkları, turkuvaz kıyı gölleri ve ihtişamlı mercan adalarıyla Güney Pasifik adeta arketipik bir cennet. Dünyanın en tuhaf ve büyüleyici sürprizlerini barındırıyor. BBC’nin belgeseli, okyanuslara bakışınızı değiştirecek.

Sevimli Canavarlar Üniversitesi

Henüz küçük bir canavarken bile korkutucu olmayı hayal eden Mike Wazowski, en iyi korkutucuların yetiştiği Sevimli Canavarlar Üniversitesi’ndeki ilk döneminde, havalı James P. Sullivan Sulley’le tanışır. Kontrolden çıkan rekabetçi ruhları, ikiliyi okuldan atılıp, birkaç tuhaf yaratığın da desteğiyle, birlikte çalışmak zorunda bırakır.

Maskeli Süvari

Kızılderili savaşçı Tonto (Johnny Depp), kanun adamı John Reid’i (Armie Hammer) efsane haline getiren olayların hikâyesini anlatıyor. Eğlenceli çatışmalarla dolu filmde, iki kahraman birlikte çalışmayı öğrenip, hırs ve yozlaşmaya karşı savaşmak zorunda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!