DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2013 00:00

Haberin Devamı

Oyunbozan Ralph
Ralph, çok sevilen video oyununda yıllarca kötü adamı oynadı. Cesur bir kararla, aksiyon dolu bir maceraya atılan Ralph, kocaman kalbi olan, gerçek bir kahraman olduğunu ispatlamaya kararlı. Yeni dünyaları keşfederken, bir yandan da alıngan ve uyumsuz Vanellope von Schweetz gibi yeni arkadaşlar edinir. Kötü kalpli bir düşman dünyalarını tehdit ederken, Ralph herkesin kaderinin, büyük ellerinde olduğunu fark eder. Ünlü yıldızlardan oluşan seslendirme kadrosu ve animasyonuyla Oyunbozan Ralph, herkese hitap edecek bir macera.

Fakülte
Başrollerini Jordana Brewster, Clea Du Vall, Laura Harris ve Elijah Wood’un paylaştığı filmi Robert Rodriguez yönetti. Günümüzdeki birçok okul gibi, Herrington Lisesi de ilk günlerini çoktan geride bırakmıştır. Duvarlar korkunç, kitaplar güncellikten uzak, öğretmenler tükenmiş, bununla beraber koridorları Amerika’nın geleceğiyle dolu... Genç öğrenciler bir tarafta anlaşamadıkları aileleriyle mücadele ederken diğer yanda öğretmenleri ve öteki taraftaysa asla peşlerini bırakmayacak hormonları ile mücadele ederler. Fakat Herrington Lisesi’ndekiler daha da büyük bir tehditle, dünyanın uzaylı istilası tehlikesiyle uğraşmak zorundadırlar.

Haberin Devamı

Yolda
Walter Salles’ın yönettiği filmin başrollerinde Garrett Hedlund, Kristen Stewart ve Sam Riley var. Babasının ölümünün ardından New Yorklu yazar Sal Paradise, Dean Moriarty ile tanışır. Dean, eski bir dolandırıcıdır ve özgür ruhlu, baştan çıkarıcı Marylou ile evlidir. Sal ve Dean kısa sürede yakın arkadaş olurlar. Sıradan bir hayat yaşamamaya kararlı olan iki arkadaş, Marylou ile birlikte yollara düşerler. Özgürlüğe aç üç genç dünyayı anlamak için yaptıkları bu yolculuk sırasında aslında kendileriyle yüzleşirler.

Deccal
Büyük bir ihmalkârlık sonucu oğulları Nick’i kaybeden ve umutsuzca acı çeken evli bir çift, orman içinde cenneti andıran, her şeyden uzak evlerine çekilir. Kırık kalplerini ve problemli evliliklerini tamir etmeyi umut etmektedirler fakat doğa olaylara yön verecek ve her şey daha da kötü olacaktır.  Lars Von Trier’ın yönettiği filmin başrollerini Willem Dafoe ve Charlotte Gainsbourg paylaştı.

Haberin Devamı


Daha İyi Bir Dünyada
Yönetmenliğini Susanne Bier’ın üstlendiği film, 2011 ylında ‘En İyi Yabancı Film’ dalında Oscar ödülü aldı. Anton Danimarka’nın cennet gibi bir şehrinde oturan ve Afrika göçmen kampındaki işine trenle giden bir doktordur. Karısından ayrı yaşayan Anton’un büyük oğlu Elias, okulda serserilerce rahatsız edilir ve onu, babasıyla Londra’dan taşınan yeni çocuk Christian korur. Elias ve Christian kısa zamanda iyi arkadaş olurlar fakat Christian, Elias’ı trajik sonuçları olan bir intikam olayına karıştırdığında dostlukları sarsılır. Fimin oyuncu kadrosunda Mikael Persbrandt ve Wil Johnson gibi oyuncular var.

Diğerleri
Alejandro Amenabar’ın yönettiği fimde Grace, iki çocuğuyla beraber, kilitli kapılar ve karanlıklar içerisinde bir evde kocasının savaştan dönmesini beklemektedir. Bütün evin karanlık olmasının sebebi çocukların gün ışığına karşı hassas olmalarıydı. Çünkü onlar dünyada çok az rastlanan ‘Xerdama Pigmentosum’ hastasıydılar. İzole olmuş bir hayat yaşarlarken evlerine gelen üç gizemli hizmetçiyle birlikte evde garip olaylar yaşanmaya başlar. Zamanla evde yalnız kendilerinin yaşamadığını anlarlar. Filmde Alakina Mann, Fionnula Flanagan ve Nicole Kidman gibi oyuncular var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!