Duygu’nun katili pidecinin garsonu

Güncelleme Tarihi:

Duygu’nun katili pidecinin garsonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2007 00:00

İzmir’in Çiğli İlçesi’nde, babasına ait mobilya mağazasında bıçaklanarak öldürülen lise öğrencisi 15 yaşındaki Duygu Filizöz’ün katili, olay yerinde bulunan suç aleti bıçak sayesinde çözüldü.

Bıçağın mağazaya 100 metre ilerideki bir pide salonuna ait olduğu, zanlının da olay günü işyerine gelmeyen 18 yaşındaki garson Veysel Malkoç olduğu saptandı.

Polisin titiz takibi sonucu Çiğli İlçesi’ndeki evinde yakalanıp gözaltına alınan Malkoç, çok kıskandığı Filizöz’ün bir sevgilisi olduğunu, ondan ayrılması yönünde konuşmak için mağazaya gittiğini, aralarında çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Gözaltına alınan ve sağ elinin parmaklarında bıçak kesikleri görülen Malkoç’un evinde, Duygu’nun kanlı elbiseleri de bulundu.

Duygu’nun katili pidecinin garsonu


Önceki gün Filiz Mobilya Mağazası’nda meydana gelen olayda, Çiğli Naime Tömek Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Duygu, babasının belediyedeki işleri için yanından ayrıldıktan sonra yalnız kaldığı sırada, içeriye giren bir gençle yaşadığı tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırgan tarafından vücudunun 6 yerinden bıçakla yaralanan genç kız, kanlar içinde mağazanın önüne çıkmış, kaldırıma yığılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!