Duvarı kırıp bankaya girdiler

Güncelleme Tarihi:

Duvarı kırıp bankaya girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2011 08:44

Esenyurt’ta bir banka şubesinin duvarını kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler soygun girişiminde bulundular. Bankadan bir şey çalınıp çalınmadığı yönündeki araştırma sürerken polis, kaçan hırsızları arama çalışması başlattı.

Haberin Devamı

Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı’nda bulunan bir banka şubesinde saat 02.30 sıralarında soygun girişimi meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, üst katları boş olan binadaki banka şubesinin ikinci kat duvarını kırarak içeri girdi. Alarmın devreye girmesiyle alarm şirketi, şubenin müdürü ve güvenlik görevlisine haber verdi. ATM’nin kapağının zorlandığını ve veznelerin cam kapısının kırıldığını fark eden şube müdürü polise haber verdi.

Banka görevlileriyle birlikte içeriye giren polis ekipleri, şahısların ikinci kattaki duvarı kırarak içeri girdiklerini tespit etti. Olay yerini şerit çekerek kapatan polis, olay yeri inceleme ekiplerine bilgi verdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri şubede parmak izi çalışması yaptı. Ayrıca güvenlik kamerası görüntüleri de incelmeye alındı.

Bankanın bitişiğinde bulunan restoranda çalışan bir kişi, " Olay sırasında restorandaydık. Hiç ses duymadık. Eve gitmek için dışarı çıktığımızda koşarak gelen güvenlik görevlisini gördük. Bankanın soyulduğunu söyledi" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!