Durmadan dans!

Güncelleme Tarihi:

Durmadan dans
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 14:19

Almanya’dan iki çarpıcı isim aynı gecede bir arada: Techno müziğin üstadı “Move D”, Deep House ve Techno müziğin yeni yeteneği “John Roberts” 14 Ocak Cuma Otto Santral2de...

Haberin Devamı

Carlsberg ana sponsorluğunda ve Vesvese plak şirketinin katkılarıyla 2011 Ocak ayı itibariyle Otto Santral’de yepyeni bir parti serisi başlıyor. Ayda bir defa olmak üzere Otto Santral'de gerçekleşecek bu gecelerin ilki 14 Ocak 2011, Cuma üstad Move D. ve genç yetenek John Roberts ile başlıyor. Hamburg’dan usta DJ ve prodüktör “Move D” DJ seti, Berlin müzik sahnesinin en heyecan verici yeteneklerinden biri olarak anılan “John Roberts” ise canlı seti ile 14 Ocak , Cuma gecesi aynı sahnede, Otto Santral’de! Deep house ve techno müziğin en iyi örneklerinin sahnede olacağı geceyi Vesvese kurucularından ve Dinamo 103.8'den tanıdığımız Arman Akıncı saat 23.00’te başlatıyor.

Carlsberg presents; Move D (Source, Heidelberg & Smallville, Hamburg), John Roberts: Live (Dial, Laid, Berlin), Arman Akinci (Vesvese, Dinamo 103.8, TR)

Move D hakkında;
İlk plağını 1992, ilk albümünü ise 1995'de yayınlayan David Moufang, namı-diğer Move D, Source Records kurucularından ve Warp, Compost, Liebe Detail, Philpot gibi biz ve birçok Techno sever için özel sayılan plak şirketlerinden parçalarını yayınlamış, zamana yenik düşmemiş, aksine onu şekillendirmiş, Hamburg'dan bir usta DJ ve prodüktör.

John Roberts hakkında;
John Robert ise 2008'de ilk plağını, 2010'un son çeyreğinde ise Dial etiketiyle ilk albümü Glass Eights'i yayınlamış ve kritiklerden ve müzik severlerden sağlam yorumlar almayı başarmış taze bir isim.

Haberin Devamı

NE KADAR: 18,00 TL

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!