Dünyanın en korkunç gelini mi

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en korkunç gelini mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2013 00:00

Hollywood’un ünlü fitness hocası, düğününe katılacak bütün davetlilerden üç hafta boyunca vegan bir detoks diyeti yapmalarını istedi.

Haberin Devamı

Hollywoodlu yönetici Michael Karlin ile evlenmeye hazırlanan, Yoga DVD’leri ile adından söz ettiren ünlü sağlık uzmanı Rainbeau Mars’ın medya danışmanı Huffington Post internet sitesine yaptığı açıklamada, "Mars, konuklarının düğününde hem iyi görünmelerini hem de iyi hissetmelerini istiyo

/images/100/0x0/55eb4cacf018fbb8f8b84c8a
r" dedi.

2 Temmuz’da Hawaii’de yapılacak ve üç gün sürecek düğün boyunca da konuklar nefes alma egzersizlerine, yoga derslerine ve binicilik sınıflarına katılarak formlarını korumaya devam edebilecekler. 
 
Mars’ın internet sitesinde detaylı olarak tanıtılan ve fitness uzmanının kendisi tarafından geliştirilmiş 21 günlük "Temiz Başlangıç" adlı detoks diyetinin çok yararlı olduğu ve bağışıklık sitemini de güçlendirdiği iddia ediliyor.
 
Ancak gelinin talepleri konuklar arasında tepkiyle karşılandı. Twitter’da konuyla ilgili yorum yapan bir davetli, "Bir gelinin konuklarının ne yiyip ne yiyemeyeceğine karışması hiç normal değil" dedi.
 
Facebook sayfasında eleştirilere yanıt veren Mars, "Biz her davetliyi hepimiz için bir iyileşme ve saflaşma seremonisi olacak bu aktivitelere katılmaya davet ettik. Bazı davetliler bu yolculukta bize katılacak" dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!