Dünya müziği İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Dünya müziği İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Dünya müziklerini buluşturan Fuji Film World Music Days'in beşincisi yarın başlıyor. Hangar Maslak'ta Pozitif Ajans'ın katkısıyla düzenlenen etkinlik, iki gün sürecek.

Fuji Film World Music Days'in ilk gününde Brasil Nova gecesi var. Bu konserde Brezilya pop müziğinin yenilikçi sanatçılarından Daude ile Brezilya ritmlerini pop müzik kalıplarıyla harmanlayarak yepyeni bir tarz yaratan Chico Cesar sahne alacak. İngiltere'nin önemli DJ'lerinden biri olan Dave Hucker ve Latin müziğinin geniş kitlelere ulaştınan DJ Martin ise Globalocal Morales'i konuk edecekler.

Daha sonra ise birbirine zıt görüşleri parçalarında işleyen ve parçalarında çeşitli rapçilerin ve şair ve vokalistlere yer veren Fundamental sahne alacak. Konserin ardından iki DJ Aki Nawaz ve Impi-D progressive global dub chaos adını verdikleri müzikleriyle geceye renk katacak. Daha önce 20 Mart'ta yapılacağı duyurulan bu konser ileri bir tarihe ertelendi. Fuji Film World Music Days'in biletleri 5 milyon liradan sbatılıyor. Dileyenler 8 milyonluk kombine biletle her iki konseri de izleyebilecekler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!