Dünya gençleri İstanbul’da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Dünya gençleri İstanbul’da buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2011 14:20

Doğa Koleji'nin ev sahipliğinde yapılacak 2011 Dünya Gençlik Forumu basına tanıtıldı.

Haberin Devamı

IDEA Gençlik Forumu 2011'in basın lansmanını İstanbul Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. İstanbul Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğa Koleji ve IDEA işbirliğiyle 19 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Acarkent ve Beykoz Doğa Koleji'nde gerçekleşecek olan dünyanın en büyük gençlik forumu olarak adlandırılan IDEA Gençlik Forumu, çok sayıda basın mensubunun da katılımıyla görkemli bir basın kokteyliyle duyuruldu.

Lansmanın açılış konuşmasını yapan Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker dünyanın en itibarlı münazarası olarak kabul edilen Gençlik Forumu'nun İstanbul'da yapılabilmesi için 2 yıldır çalıştıklarını ve sonunda böylesine büyük bir organizasyona ev sahipliği yapabildikleri için çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başladı ve şöyle devam etti:"Uluslararası göç çok önemli bir konu ve bu forumda bu soruna çözüm önerileri getirilecek. Artık dünya ile birlikte projeler yapan gençler yetiştiriyoruz. Gençliğimize bir şeyler katmak, ülkemizi tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ülkemizi dünyanın en itibarlı münazarasına layık bir şekilde temsil edeceğimizden de eminiz."

Haberin Devamı

IDEA İcra Direktörü Yvonne Heselmans ise 2011 Gençlik Forumu'nu Doğa Koleji ile birlikte İstanbul'da yapmaktan onur duyduğunu ifade etti. IDEA'yı temsil eden IDEA İcra Komisyonu Direktörü Yvonne Heselmans ise Doğa Koleji'nden ve Doğa Koleji öğrencilerinden çok etkilendiğini belirterek IDEA Youth Forum 2011'in şimdiye kadar gerçekleştirilen en başarılı gençlik forumu olacağına inandığını söyledi.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Çiğdem Kayacan da Doğa Koleji ve İstanbul Üniversitesi'nin işbirliğiyle hayata geçen Çocuk Üniversitesi'nden sonra gençler için de başarılı organizasyonların yapılacağını ve IDEA Gençli Forumu'nun sadece bir başlangıç olduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!