Düğününe 1 hafta kala kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

Düğününe 1 hafta kala kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2008 19:00

ANTALYA’nın Alanya İlçesi'nde 2 motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı. Kazada ölenlerden 26 yaşındaki Mehmet Arı'nın, 18 Ekim'de evleneceği ortaya çıktı.

Kaza sabah saatlerinde Alanya'nın Obagöl Mevkii'nde meydana geldi. İnşaat işçisi 48 yaşındaki Mustafa Sezen'in kullandığı motosiklet ile karşı yönden gelen otel muhasebecisi 26 yaşındaki Mehmet Arı'nın yönetimindeki motosiklet, D-400 karayolunda çarpıştı.

Kazada Mustafa Sezen ile motosiklet sürücüsü Mehmet Arı olay yerinde yaşamını yitirdi. Mehmet Arı'nın kullandığı motosiklette olan 23 yaşındaki Süleyman Yanık ise hafif yaralandı. Alanya Belediyesi Morgu'na götürülen Mehmet Arı'nın cenazesi aile tarafından alınarak Oba Beldesi'ndeki aile mezarlığına, Mustafa Sezen'in cenazesi ise Akçatı Köyü mezarlığına defnedildi. Kazada yaralanan Süleyman Yanık ise Alanya Devlet Hastanesi'ndeki ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kazada ölen Mehmet Arı'nın, Meliha Küçükistanbul ile nişanlı olduğu ve 18 Ekim Cumartesi günü yapılacak düğünleri için yakınlarına davetiye dağıtmaya başladıkları kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!