Düğüne ölüm engeli

Güncelleme Tarihi:

Düğüne ölüm engeli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2006 21:09

BATMAN'ın Balpınar Beldesi Zorköy'de iki ay içerisinde önce kuzeninin ardından da babasının ölümleri nedeniyle iki kez düğününü erteleyen 24 yaşındaki Ekrem Tekin, boyadığı evde elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

İnşaatlarda boyacılık yaparak geçimini sağlayan Ekrem Tekin, Batman Bahçelievler Mahallesi'nde 2 gün önce çalışırken elindeki demir fırçanın elektrik hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı. Ağır yaralanan Tekin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bu hafta içerisinde düğün yapmayı planladığı belirtilen Tekin'in kuzenin ve babasının ani ölümleri nedeniyle düğün tarihini iki kez ertelediği ortaya çıktı. Tekin’in 15 Ağustos’ta Sinan Köyü'nden Songül Güler ile evleneceği belirtilirken, son iki ayda yaşanan ölümler nedeniyle düğün tarihi ertelendi.
Geleneklerine çok bağlı olduğu için düğün tarihini ertelediği söylenen Tekin, Zorköyde babası Şemsettin Tekin’in yanında toprağa verildi. Yakınları, “Köyde herkes Ekrem’in düğün yapmasını bekliyordu. Çok sevdiği babası ve amca oğlunun ani ölümüyle sarsılmıştı. Yine de hayatı seviyordu. Düğün hazırlıklarını tamamlamıştı. Düğün takvimini o belirlemişti” diye konuştular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!