Düğün magandası 17 yaşındaki İzzet'i ağır yaraladı

Güncelleme Tarihi:

Düğün magandası 17 yaşındaki İzzeti ağır yaraladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2011 19:32

ANKARA’nın Şereflikoçhisar İlçesi’ne bağlı Üzengilik Köyü’nde, sokakta yapılan düğün sırasında elindeki tabancayla havaya rastgele ateş açan kahveci B.D., 17 yaşındaki İzzet Sertkaya’yı ağır yaraladı. B.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Olay dün gece Şereflikoçhisar İlçesi’ne bağlı Üzengilik Köyü’nde meydana geldi. Köy meydanında düzenlenen düğün sırasında bazı kişiler, silahlarıyla havaya rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada seken kurşunlardan biri, arkadaşlarıyla birlikte eğlenen İzzet Sertkaya’ya isabet etti. Bir anda kanlar içinde yere yığılan Sertkaya, hemen Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Sertkaya, ilk müdahalesinin ardından Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sertkaya’nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

MAGANDA GÖZALTINDA

Olaydan sonra geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda birçok kişiyi sorguya aldı. Yapılan incelemenin ardından, komşu Abalı Köyü’nden olan ve Şereflikoçhisar İlçesi’nde kahve işleten B.D. gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde alkollü olduğunu belirtip, düğünde ateş ettiğini itiraf eden B.D., daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!