dudak

Güncelleme Tarihi:

dudak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 00:00

Plastik cerrah Prof. Dr. Reha Yavuzer yeni dudak dolgularının kadınlar kadar erkekler için kullanılabileceğini açıkladı. R’enee Klinik Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü’nden Yavuzer, yeni jenerasyon dudak dolgularının sadece kadınlar için değil erkekler için de iyi bir alternatif olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Dudak dolgusu dediğimizde çoğumuzun aklına, abartılı doldurulmuş, yapay görüntülü, sert ve çok kalın dudaklar gelmekte. Pek çoğumuz dudaklarımızın biraz daha kalınlaşmasını istesek de bu abartılı yapay görüntülerin çevremizde dolaşıyor olması bu isteklerimizi baskılamamıza neden olmakta. Şayet bu fikirlerime katılıyorsanız artık sizi isteğinize ulaştırabilecek bir dolgunun hizmetinizde olduğunun ögrenme zamanı gelmiştir demektir. Yukarıda saydığımız ve istenmeyen görüntüler aslında dünyanın genelinde de dudak dolgusu ile endişe kaynağıydı.

Peki ne oldu? Amerika kaynaklı bir dolgu üreticisi firma tüm bu isteklere ve şikayetlere kulak kabartarak bir kaç yıl önce dudak dolgusu üzerinde detaylı bir araştırma ve geliştirme çabasını başlattı. Sonuç çok yumuşak, dudağı çok kalınlaştırmayan ama daha çok dolgunlaştıran, gerek görüntü de gerekse his de doğal sonuçlar elde etmemizi sağlayan bir dolgu artık kullanımıza sunuldu. Bu yeni jenerasyon dudak dolgusu, uygulaması oldukça kolay ve çok az ödeme neden oluyor. Yaptıran kişilerden aldığımız geri bildirimler abartılı sonuçlardan hoşlanmayan kişiler için çok başarılı bir dolgunun artık kullanmda olduğunu gösteriyor. Elbette daha iddialı sonuçlar isteyenler için daha önceden kullanmakta olduğumuz dolgular hala hizmetimizde.

Haberin Devamı

Yeni jenerasyon bu dolgular, dudak inceliğinden yakınan erkekler için de bir çözüm oldu. Evet yanlış okumadınız, dudak dolgusu ve erkekler. Malesef biz erkeklerde de yaşlanma ile birlikte dudak dokusu hacim kaybetmekte ve incelen dudaklarımızla çok daha yaşlı bir görüntüye sahip olmaktayız. Yeni jenerasyon dolgular, çevremize fark ettirmeden dudaklarımızın eski dolgunluğuna kavuşmasına yardım etmekte. Peki bu dolguların özellikleri nedir? Yeni jenerasyon dolgular suya daha doygun dolgular, bu nedenle hyaluronik asit moleküllerinin bağ yapısındaki farklılıklar nedeniyle çok daha az su tutmakta ve ödeme neden olmakta. Böylelikle yaptıran kişiler sıkıntılı bir ödemli dönemden geçmeden doğal bir dudak kalınlığına kavuşmaktalar. Teknolojinin getirdiği bu avantajla dudak dolgularının eskisinde de daha popüler olacağı kesin gibi; üstelik bu sefer sadece kadınlar değil erkekler de dudak dolgusunu güvenle yaptırabilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!