DTP'li eski başkanın oğlu kazada öldü

Güncelleme Tarihi:

DTPli eski başkanın oğlu kazada öldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2009 16:42

Ankara'nın Elmadağ İlçesi’nde babasından otomobili alarak İdris Dağı'na gezmeye giden 19 yaşındaki Fırat Ancı'nın kullandığı otomobil 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada Ancı öldü, amcasının oğlu Özkan Ancı yaralandı.

Haberin Devamı

Fırat Ancı, Elmadağ'ın Hasanoğlan Mahallesi'nde oturan ve dün akşam geç saatlerde 3 ay öncesine kadar DTP Ankara İl Başkanlığı yapan babası İsmail Ancı'dan izin isteyerek otomobili aldı. Fırat Ancı, evinde uyuyan amcasının oğlu Özkan ile birlikte İdris Dağı'ndaki piknik alanına gitmek istedi. Fırat Ancı'nın yönetimindeki otomobil, İdris Dağı Cet Deresi yakınlarında bilinmeyen nedenle şarampole yuvarlandı. Otomobil hurdaya dönerken Fırat Ancı öldü, Özkan Ancı ise ağır yaralandı.

Kazayı gören bir başka araç sürücüsünün durumu 112 Acil Servis’e bildirmesi üzerine gelen ekipler, yaralı Özkan Ancı'yı Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada ölen Fırat Ancı ise Hasanoğlan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ile birlikte aynı partili milletvekilleriyle çok sayıda kişi katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!