DTP: İçinde kurşun bulunan bir paket aldık

Güncelleme Tarihi:

DTP: İçinde kurşun bulunan bir paket aldık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2006 13:05

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Eşbaşkanı Ahmet Türk, Parti Genel Merkezi'ne, 5 gün önce özel bir kargo şirketi aracılığıyla, içinde parti yöneticilerinin fotoğrafları ve bir kurşunun bulunan paket geldiğini söyledi.

Türk, DTP Eşbaşkanı Aysel Tuğluk ile düzenlediği basın toplantısında, partilerine gönderilen paketle ilgili bilgi verdi.
Paketin içinde, kendisi, Aysel Tuğluk, Tuncer Bakırhan, Leyla Zana, Selim Sadak, Orhan Doğan, Murat Bozlak, Doğan Erbaş ve kimliğini bilmedikleri bir kadının fotoğrafı ile bir kurşunun bulunduğunu kaydeden Türk, fotoğrafları ve kurşunu toplantı masası üzerine koyarak basın mensuplarına gösterdi.

Türk, özel bir kargo şirketi aracılığıyla gelen “tehdit” paketinin, “Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Apartmanı No:19/5” şeklinde uydurma bir adresten gönderildiğini bildirdi.

Ahmet Türk, parti yöneticilerinin yanı sıra tanımadıkları bir kadın fotoğrafının da pakette bulunduğunu belirterek, bu fotoğrafın isim benzerliği nedeniyle yanlışlıkla seçilmiş olabileceğini kaydetti.

Türk, paketle ilgili suç duyurusunda bulunmadıklarını söyleyerek, bu basın açıklamasının adli makamlarca suç duyurusu şeklinde algılanmasını istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!