DSP'de Hikmet abi formülü

Güncelleme Tarihi:

DSPde Hikmet abi formülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2009 13:54

RAHŞAN Ecevit'in DSP Genel Başkanlığı için, “Öyle birisini açıklayacağım ki, hepsi geri çekilecek” dediği ismin CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin olduğu öne sürüldü. Çetin, “Benimle bir temasa geçilmiş değil, halen CHP üyesiyim” dedi.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer’in seçimde başarısız olduğu gerekçesiyle istifa etmesinin ardından 17 Mayıs Pazar günü yapılacağık kurultayda adaylık için Sait Kekeç, Serdar Savaş, Masum Türker ve Tayfun İçli'nin adları geçerken, Rahşan Ecevit, “Öyle birisini açıklayacağım ki, hepsi geri çekilecek” dedi. Ecevit'in açıklayacağı ismin 2004- 2006 yılları arasında NATO'nun Afganistan'daki Kıdemli Sivil Temsilcisi görevini üstlenen CHP eski Genel Başkanı hikmet çetin olduğu öne sürüldü. Evinden telefonla ulaşılan  Çetin, “Haberim yok. Benimle bir temasa geçilmiş değil, halen CHP üyesiyim” dedi.

Öte yandan bu ismin Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan'ın da olabileceği iddialar arasında. Tantan, kendisine bir teklif gelmediğini vurgularken, “Siyasetin bütünleşmesi gerekir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!