DSP, ANAP ve DYP'den Kıvrıkoğlu'na destek

Güncelleme Tarihi:

DSP, ANAP ve DYPden Kıvrıkoğluna destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun sözleri, iktidar partisi DSP ile ANAP ve DYP saflarında destek buldu. Siyasilerin görüşleri şöyle:

Ziya Aktaş (Enerji Bakanı) Demokrasi diyenlerin, tüm kurum ve kurallarıyla sistemin işlemesi olduğunu öğrenmelerini diliyorum. Açıklama demokrasi açısından sağlıklı .

Ali Günay (DSP Grup Başkanvekili) Meclis'in iradesi her şeyin üzerinde. Hiçbir yerden, hiç kimseden, bir talimat almasına gerek yok. 312'nci maddenin kaldırılması da zaten sözkonusu değil. Burada sadece bir ayarlama yapılıyor. Küskün arkadaşlarımız hissi davrandılar.

Yaşar Okuyan (ANAP Genel Başkan Yardımcısı) Yapılan değerlendirme kamuoyunun çok büyük bir kesiminin duygularıyla aynı paralellikte. Vatandaş Erbakan'ın kurtarılması entrikalarına karşı çıkıyor.

Bülent Akarcalı (ANAP Genel Başkan Yardımcısı) Söylenenler içerik açısından gayet doğrudur. Sadece ANAP değil, DSP, DYP ve CHP'de bundan farklı düşünmemektedir.

Mehmet Gözlükaya (DYP Grup Başkanvekili) Doğru lafa bir diyeceğimiz yok. Sayın Paşa'mızın söyledikleri doğru tabii. Türkiye'de sosyal ve siyasal alanda, büyük kargaşa yaşanıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!