DP'li Ensarioğlu: Ulusal ve yerel iktidar arasında sıkışıp kaldık

Güncelleme Tarihi:

DPli Ensarioğlu: Ulusal ve yerel iktidar arasında sıkışıp kaldık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2007 11:44

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu, Diyarbakır'da Ulusal ve yerel iktidar arasında sıkışıp kaldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

DP Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Salim Ensarioğlu, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Ensarioğlu, AKP'nin mağdurları oynamak için askerlerin bildiri yayınlaması için adeta yalvardığını ve bazı kurumların başında bulunanlarında tarafsız olmadığını savundu. Salim Ensarioğlu, “Bu kurumun başında olanlar ya istifa edip o partiye eşbaşkan olsun, ya da tarafsız kalsın. Bu nedenle demokratik bir seçim olarak görmüyoruz. Ancak, sürpriz yaparak oyunlarını bozacağız” dedi.

Salim Ensarioğlu, Diyarbakır'da ise ulusal ve yerel iktidarın olduğunu bu nedenle AKP ile DTP'nin bağımsız adaşyanı arasında sıkıştıklarını belirterek, “Her şeye rağmen barajı aşacağız. Cumhurbaşkanı konusu olmasa ve AKP mağdurları oynamasaydı Diyarbakır'da 3 milletvekili rahat çıkarırdık” dedi.

Haberin Devamı

Ensarioğlu, Elazığ, Batman ve Şanlıurfa’da miting yaptıklarını bu nedenle şu anda Diyarbakır'da miting yapma ihtiyaçları duymadıklarını ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!