Dövmeleriyle şaşkına çeviren ünlü sanatçı Selena Gomez kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Dövmeleriyle şaşkına çeviren ünlü sanatçı Selena Gomez kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 09:46

Yaşadığı aşklarla, oynadığı dizi ve filmlerle, şarkılarıyla sık sık gündeme gelen genç sanatçı Selena Gomez kimdir?

Haberin Devamı

Selena Gomez, 22 Temmuz 1992 yılında Amerika’nın Teksas bölgesinde dünyaya gelmiştir. 2007'de Gomez Disney Channel dizisi Hannah Montana'da 3 bölüm oynadı. Bu sırada bir başka Disney dizisi Arwin'de de kendini gösterdi. Daha sonra ise baş rolünü oynadığı Waverly Büyücüleri adlı Emmy ödüllü diziye başladı ve Alex Russo karakterini canlandırdı. Böylece Gomez ilk ödül ve adaylıklarını almaya başladı. Daha sonra ise Forbes Dergisi'nin 'En Seksi 8 Çocuk Yıldız' listesine girmeyi başardı. Waverly Büyücüleri için yaptığı açılış şarkısı ile müzik kariyerinin başlangıcını attı. Gomez, Selena Gomez & the Scene adlı pop grubunun kurucusu ve solistidir. "Kiss & Tell","A Year Without Rain" ve "When The Sun Goes Down" adlı üç tane RIAA Altın sertifikalı albümü çıkartan grup, Nisan ayı itibariyle Amerika Birleşik Devletleri'nde 1.354.000 tane albüm satışı yaptı. Ayrıca Gomez, Hollywood Records ile kayıt anlaşması imzaladıktan sonra Tinker Bell, Another Cinderella Story ve Wizards of Waverly Place gibi filmlerin soundtrack'larına da katkıda bulundu. 2008 yılında Selena Gomez, UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak atandı. 2012 yılında Spring Breakers adlı gençlik filminde James Franco gibi isimlerle oyunculuk yaptı. Getaway filminde Ethan Hawke ile başrolü paylaştı 2011 yılında The Scene'nle yayınladığı ''When The Sun Goes Down'' adlı 3 albümünün ardından Nisan 2013'te 4. stüdyo ve ilk solo albümünün habercisi ''Come&Get It'' şarkısını yayınlamıştır. Ayrıca bu şarkı Gomez'in, ilk liste başarısını da beraberinde getirmiştir. 3 ay gibi bir süre ardından 2. teklisi ''Slow Down'' isimli parçayı yayınlamıştır. İlk tekli kadar olmasa da bu tekli de hit olmayı başarabilmiştir. Ayrıca Unicef'in ''En Genç İyi Niyet Elçisi'' seçilmiştir. 2013 yılında Haziran ayında Gracie Elliot Teefey adında bir küçük kız kardeşi olmuştur.

Haberin Devamı

Doğum gününden bir gün önce, 21 Temmuz 2013'te, ''Stars Dance'' adını verdiği ilk solo albümünü yayınlamıştır. Albüm kısa süre içerisinde iTunes'ta ilk sıraya yerleşmiştir. Diğer hit albümü Kiss and Tell'deki en iyi parçalar Tell Me Something, I Don't Know ve Naturally'dir. Ayrıca Tell Me Something, I Don't Know parçası Another Cindirella Story'nin soundtrack şarkısıdır.

Haberin Devamı

Gomez, 2011 yılının başlarında ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber'la çıkmaya başladı. İkilinin birliktelikleri özellikle magazin dünyasının en çok yer verdiği ilişkilerden biri haline geldi. Ancak bu çok gündemdeki birliktelik bir süre sonra sona ermiştir.

Dövmeleriyle şaşkına çeviren ünlü sanatçı Selena Gomez kimdir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!