Dört bakan Ermeni köyünde

Güncelleme Tarihi:

Dört bakan Ermeni köyünde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2009 00:00

Kurban Bayramı tatilini Hatay´da geçiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Samandağ İlçesi´ne gitti.

Ergin, seçim bölgesinde Titus Tüneli, Beşikli Mağara, Dor Mabedi´ni gezdirdi. Çevlik Tatil Köyü´nde bir süre dinlenip, sahilden Kel Dağ eteklerini gözleyen bakanlar, Ermeni kökenlilerin yaşadığı Vakıflı Köyü´nü de ziyaret etti. Ermeni Köyünde Meryem Ana Kilisesi´ni gezen bakanlar, Köy Muhtarı Berç Kartun ile bir süre sohbet etti. Ermeni muhtar, konuklara mandalina, tatlı ve şurup ikram etti.

Vizesiz Suriye

KURBAN Bayramı tatillerini Hatay’da geçiren Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Yayladağı Gümrük Kapısı’ndan vize uygulamasının kalktığı Suriye’ye geçti. İki Bakanı, Suriye Adalet Bakany Muhammed El Gafri kar?ylady. Ergin ve Yıldırım, gün boyu Lazkiye kentinde ziyaretlerde bulunup, kültürel ve tarihi mekanları gezdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!