Domuz zannettiği babasını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Domuz zannettiği babasını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 22:35

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde buğday tarlasını bekleyen Muharrem Aslan'ın domuz zannedip vurduğu babası Mehmet Aslan hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam Marmaris'in Orhaniye Köyü'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan 34 yaşındaki Muharrem Aslan, yanına av tüfeğini de alarak buğday tarlalarına zarar veren domuzları beklemeye gitti. Muharrem Aslan, tarlanın dışında bir yerde oturdu. Bu sırada buğdayların arasında bir şeylerin hareket ettiğini gören Muharrem Aslan, tüfeğini doğrulttu, tetiğe bastı. Muharrem Aslan, ateş ettiği yere gidip baktığında kendisi gibi çiftçi olan babası 70 yaşındaki Mehmet Aslan'ı yerde kanlar içinde yatarken buldu. Mehmet Aslan, yakınları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ambulans görevlilerine, “Yanlışlıkla kendimi vurdum” dediği belirtilen Mehmet Aslan, yolda yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Mehmet Aslan’ın sırtından vurulduğu, saçmaların geniş bir alana yayıldığı ve tüfeğin olay mahallinde olmadığını belirledi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Mehmet Aydın'ı, kendisiyle birlikte tarlaya giden oğlu Muharrem'in vurduğunu belirledi. Muharrem Aslan, gözaltına alınırken, bölgede araştırma başlatan jandarma ekipleri, suç aleti silahı parçalanmış halde, su kuyusunda buldu.

Baba Mehmet Aslan'nın cenazesi, bugün öğle namazının ardından köyde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!