Domuz saldırısında hastanelik oldu

Güncelleme Tarihi:

Domuz saldırısında hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 14:10

ERZİNCAN'a bağlı Soğukoluk Köyü yakınlarında yürüyüşe çıkan özel bir şirketin güvenlik görevlisi 24 yaşındaki Serhat Taştan, yaban domuzunun saldırısına uğrayınca bacağından yaraladı. Taştan, ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Olay bugün saat 11.00 sıralarında kent merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Soğukoluk Köyü'ndeki Vasgitili Mevkii'nde meydana geldi. Köylüler ile birlikte arazide ağaç kesimine giden özel şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Serhat Taştan, arazide dolaşırken, yaban domuzu saldırdı. Taştan'ın bir süre mücadele ettiği domuz kaçtı. Atardamarı parçalanan Serhat Taştan, çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Taştan'ın yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Ağaç keserken domuzun saldısını anlatan Arif Bayraktar, “Serhat uzaklaştı. Daha sonra bağırtı duyduk ve domuzun kaçtığını gördük. Serhat kanlar içindeydi. Bacağını kemerle bağladık ve ambulans istedik” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!