Domuz gribinden ölüm şüphesi

Güncelleme Tarihi:

Domuz gribinden ölüm şüphesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2009 10:12

Domuz gribinden hayatını kaybedenlerin sayısı hızla artıyor. Şu ana kadar Ankara'da 2, Diyarbakır'da 1, Konya'da 3, İstanbul'da 1 ve Şanlıurfa'da 1 kişi ve henüz hangi şehirde hayatını kaybettikleri açıklanmayan 2 kişi daha domuz gribinden hayatını kaybetti. Son olarak Kayseri'de 35 yaşında bir hasta öldü. Test sonuçları Ankara'ya gönderilen hastanın henüz kesinleşmemekle birlikte domuz gribinden öldüğü sanılıyor. Eğer hastanın domuz gribinden öldüğü kesinleşirse kurban sayısı 10'a çıkacak.

Haberin Devamı

 

SAĞLIK BAKANLIĞI: DOMUZ GRİBİNDEN ÖLENLERİN SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Pazar günü Develi İlçesi'nden ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen hasta tedaviye alındı. Başhekim Prof. Dr. Muhammet Güven, yüksek ateş ve bilinç kaybı olan hastanın Acil Servis’e geldikten 5 saat sonra hayatını kaybettiğini söyledi.

Kimliğini açıklamadığı hastanın domuz gribi virüsünden öldüğünü tahmin ettiklerini belirten Başhekim Prof. Dr. Güven, “Ancak orada yoğunluk olduğu için sonuçları henüz alamadık” dedi.

İki hastaya daha domuz gribi teşhisi konulan Erciyes Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan sağlık personeli de aşılandı.

10 GÜNDE 9 KAYIP

Haberin Devamı

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/saglikbakani_asi.jpg24 EKİM - ANKARA
Mustafa Güneş (29)
29 EKİM - DİYARBAKIR
Beşire Bozkurt (Hamile - 34 )
29 EKİM - KONYA
Ümmü Sezgin (37)
1 KASIM - ANKARA
Durmuş İlhan (27)
2 KASIM - KONYA
Duygu Gündüz (22 aylık)
Burak Kuş (14)
2 KASIM - ŞANLIURFA
Elif Fırathan (4)
2 KASIM - İSTANBUL
13 yaşındaki kız öğrenci
2 KASIM - ANKARA
 Ayşe Güler (65)


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!